Netes Játékok » Csajos Játékok » Átváltoztatós Játékok » Ló Öltöztetos
8.1 / 10 - 1618

Ló Öltöztetos

Ki gondolta volna, hogy ennyi minden dologgal felöltöztethetsz egy lovat? Add rájuk a legszebb nyergeket, csinálj nekik lila patákat és fond össze a szép sörényüket. Tedd a lovad a legszebbé és oszd meg a barátaiddal!

Álltakedvelők számára flash Lóöltöztetős játékaink csodálatos időtöltést biztosítanak. Néhányuk gyerekrajzfilmeken alapul, mint pl. a Ponyz show. A kategória egyéb játékai sokkal általánosabbak, de még így is sok szórakozást kínálnak minden korú gyermek számára. Felöltöztetni egy lovat talán nem hangzik szórakoztatónak, de ha egyszer elkezdesz játszani, szerintünk erről megváltozik a véleményed.
Az egyik legjobb flash Lóöltöztetős játékunk jelenleg a Make a Pony, amelyben megalkothatod a saját pónidat és annak kinézetét is kiegészítőkkel, és egyebekkel. Ha ez nem való kedvedre, akkor próbáld ki a Póni Show vagy a Unicorn Dress up játékot, amelyek hasonlóak a többi fellelhető lódivatos videojátékhoz. A nagyszerű dolog az Lóöltöztetős játékainkban, hogy ingyenesen játszhatod őket online. Ezért ráérsz különbözőekkel játszani, amíg meg nem találod, ami igazán tetszik. Csak ne nézz az ajándák ló szájába! Komolyan, ha szereted a lovakat, és ezzel együtt játékos is vagy, próbálj ki egy játékot az oldalunkon!