Netes Játékok » Repülös Játékok » Légiharc
8.8 / 10 - 297

Légiharc

Repülj magasan az égen, és lőj le mindent, ami mozog. Van ideged a hordó tekercs elvégzésére, hogy elkerüld a támadó ellenséget? Különböző légi harcok közül választhatsz. Tudsz bombázni dolgokat a földön, vagy egy jó régi vágású közelharcban is részt vehetsz! Repülj és ments!

A repülés nagyszerű élmény. Bár a Szimulációs Játékok szépek, néha egy kicsit többre vágysz: például egy jó öreg közelharcra a levegőben. Számos különböző lehetőséget biztosítunk mindenkinek, aki szereti a flash légiharci játékokat. A régi kétfedelű repülőgépetktől a futurisztikus harci repülőkön át a bombázókig, nagyon sokféle repülő és repülő jármű pilótafülkéjét birtokba veheted. Két népszerű játékunk a Bomber at War és a Bomber at War, de ahogy láthatod, nagyon sokféle flash légiharci játékunk van.
Néhány régi repülő szép, de ha igazi izgalomra vágysz, ki kell próbálnod az egyik bombázós játékunkat. Attól függően, hogy melyiket választod, egy modern bombázót fogsz kapni egy rendnyi bombával és rakétával, hogy lerombold a célpontokat. A legtöbb játék szintalapú, és fejlesztheted bombázódat és fegyvereidet, ahogy előbbre jutsz. Ezért jössz vissza újra és újra. És ha esetleg néhány játék toplistáján állsz, látogass vissza gyakran, hogy ellenőrizd, nem taszítottak-e le onnan. Mivel sokan játszák flash légiharci játékainkat, nagy versenyre számíthasz. Légiharci játékaink ingyenesek, így egy fillér elköltése nélkül megszerezheted a szükséges tapasztalatot.
20992099
74%