Netes Játékok » Sport Játékok » Bár Sportok » Lég Hoki
8.7 / 10 - 8913

Lég Hoki

Mindenki játszott már lég hokit egyszer az életében. Most már nem kell többé egy izzadt, zsúfolt teremben menned játszani. Most már tudsz játszani a számítógépeden is. Nem kell a könnyáztatta lúzerek berendezését használni, elég lesz az egered az ellenfelek legyőzésére. Egy mókás játék, amit újra és újra játszhatsz!

A léghoki élőben szórakoztató játék, de nem mindig vagy asztal közelében. Ebben segíthetünk flash Léghoki játékaink gyűjteményével. Mindegyik ingyenesen játszható, és azt az érzetet kelti, mintha egy asztalnál a barátaiddal ütnétek a korongot oda-vissza. S mindezt az otthon kényelméből.
A léghoki játék egyszerű és alapjáték, de tényleg gyakorolnod kell, hogy megtanuld, hogyan pattintsd vissza a korongot az oldalakról, hogy gólt érj el és pontot kapj. Ha élőben játszod a játékot, a mi flash léghoki játékaink segítenek abban, hogy gyakorolj bármikor, ha éppen számítógép vagy táblagép közelében vagy. Néhány a kedvenc léghoki játékaink közül az Léghoki 2 és az AirHockey. Mindkettő kínálja az alapokat és még egy kicsivel többet, hogy élevezetessé és addiktívvá váljon a játék. A két játék különböző, ezért próbáld ki mindkettőt, hogy el tudd dönteni, melyik a kedvenced. Ha egyiket sem szereted, rengeteg más, online játszható Léghoki videojátékunk van, úgyhogy nézz körül.