Netes Játékok » Sport Játékok » Krikett
8.6 / 10 - 1776

Krikett

Lehet, hogy a valódi életben nem kedveled a Krikettet, de ezek a játékok nagyon klasszak. Néhány játék csak az egyik aspektusára koncentrál a krikettnek, a többiben viszont egy egész csapatnyi krikett játékossal játszhatsz. Lemerem fogadni, hogy egy virtuális profi krikett játékos lesz belőled.

Ez nem a legnépszerűbb sport a világon, de sokan mégis imádják a játékot. Flash Krikett játékaink fedezik a skálát a hátsó sikátoroktól a legnagyobb ligákig, és azt, ami a kettő között van. Néhány ezek közül csak a játékra magára koncentrál, mint pl. az elkapásra vagy az ütésre. Másokban végigviheted csapatodat az egész bajnokságon, és megpróbálhatod megnyerni a versenysorozatot.
Akár egy igazi csapaton alapuló játékot játszol, akár egy másik flash Kritkett játékunkat választod, az ingyenes online játék segít kikapcsolódni, és egy kicsit oldja a stresszet, míg időt töltesz vele. Legnépszerűbb játékaink közül az egyik a Teszt Krikett Kapás, amely csak a labda elkapására összpontosít. Lássuk, milyen magas pontszámot érsz el, és megvered-e barátaidat. Két másik kedvelt játék a Gully Cricket és az Ashes 2 Ashes Zombie Cricket. Mindkét Krikett játékkal az események közepébe kerülsz, de szükséged lesz rá, hogy egészében lásd a játékot, és felépíts egy átfogó stratégiát is. Bármelyiket is választod, szerintünk élvezni fogod az összes különböző általunk kínált Krikett játékot. Ha egyszer elkezdesz játszani, szerintünk legalább mégegyszer meg akarod majd próbálni.