Netes Játékok » Sport Játékok » Kosárlabda
8.8 / 10 - 23658

Kosárlabda

Mindig te szerettél volna a következő Michael Jordan vagy Kobe Bryant lenni? Most már tudsz! Ezekkel az online kosárlabda játékokkal gyakorolhatod a dobást, és a taktikádat. Ezek a játékok mind slam dunkok!

Szeretsz zsákolni? Nem, nem kukoricát. Kosárlabdát! Ha szereted a Harlem Globetrotterst vagy Michael Jordant, Shaq-et vagy akár Lebron James-et, imádni fogod az összes nagyszerű flash kosárlabda játékot, amit kínálunk. A legjobb az bennük, hogy ingyenesen játszhatóak. Ezekben a játékokban annyi időt töltesz gyűrűre dobálással, amennyit csak akarsz.
Legjobb flash kosárlabda játékaink közé tartozik a World Basketball Championship, a Trick Hoops Challenge, és a Legjobb Tunkolás. Mindegy, melyiket választod, kosárra fogsz dobni, blokkolod a többi játékost, és próbálod megnyerni a játékot és talán az egész bajnokságot. Akár kedvenc csapatodat választod, akár véletlenszerűen játszol eggyel, szerintünk biztosan nagyon élvezni fogod. Online kosárlabda videojátékot játszani elsöprő érzés. Ha úgy gondolod, hogy képes vagy felhozni csapatodat és megnyerni mindent, itt az ideje, hogy bizonyíts. Mindegy, milyen tudással rendelkezel, biztosan találsz olyat a kollekciónkban, anely megfelel neked. Még ha nem is rajongsz annyira a kosárlabdáért, talán magával sodor a játék, amikor online jászol. Fel tudod írni a neved a toplistára?