Netes Játékok » Iskolás Játékok » Kiválogatni
8.3 / 10 - 4055

Kiválogatni

Szereted a kirakókat? Akkor a megfelelő helyre jöttél. Ezekben a fantasztikus játékokban elrendezned, kitisztítanod és rendszerezned kell a különböző tárgyakat. Egy nagyon jó módja az időtöltésnek!

A Flash holmi válogatós játékaink nagyszerű időtöltést garantálnak. A játékmenet egyszerű, de a játékok lefoglalnak és elszórakoztatnak majd sokáig. A legtöbb játék a kisgyerekeknek szól, és biztosan jól fognak szórakozni a takarításban és válogatásban. A Takarítás Idő-ban egy őrült parti után kell feltakarítanod. Ha sikerül az egészet megcsinálnod, akkor akár újra is kezdheted az egész szintet. Ez a válogatós játék majd órákig leköti a kicsinyedet, ahogy megpróbál feltakarítani a nagy parti után.
A Caroline's Room egy oktatási játék amely szórakoztató is egyben. Ebben a játékban ki kell takarítanod a gyerekszobát és mindent a helyére kell raknod - mielőtt kifutsz az időből. Minél hamarább fejezed be a feladatot, annál több pontot szerzel. Egy másik fantasztikus takarítós játék, amelyet online játszhatsz a Pinky Szobája. Az idő ellen dolgozol ebben, de ha ügyesen csinálod a dolgot, akkor továbblépsz a játékban. Ez a játék nem csak szórakoztató, de segíthet megérteni a gyerekekkel a szoba tisztaságának a fontosságát!