Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Breakout
8.9 / 10 - 3913

Breakout

Az eredeti Breakout játék 1976-ban jött ki. Azonnali siker lett az Atarinak, aki kifejlesztette. A játék célja egyszerű, egy rétegnyi téglát kell elpusztítani egy pattogó labdával. A labda az ütő segítségével pattog vissza, amit te irányítasz. A cél lehet, hogy egyszerű, viszont ezek a játékok biztosan nem!

A Brakeout az egyik legelsőként megalkotott videojáték. 1976-ban jelent meg és a maga idejében az Atari nagy sikere volt. A név beszédes: téglarétegeket zúzva kell egy falból kitörnöd. Azt kérdezed, hogyan? Természetesen egy pattogó labdával! És ezen a ponton jön be a képbe az ügyesség. A legjobb hír az, hogy sok különböző típusú flash Kitörés-játékunk van, amit kipróbálhatsz.
Míg a játék alapelve egyszerű, mégis sok újítás van benne. Vegyük például a Star Ball-t. Ebben a flash Kitörés-játékban néhány tégla összetöréséhez egynél több ütés kell, míg más téglák erőnövelőt és bónusz pontokat tartalmaznak. A szintek fokozatosan nehezednek, így ha sikerül felírnod neved a toplistára, nagyon jó vagy! Nagyszerű flash Kitörés-játékaink közé tartozik továbbá a Fairy Arkanoid és a Crush Maniacs. Mindkét játékban annyi téglát törhetsz, amennyit csak tudsz. Míg a játékok egy kicsit különböznek egymástól, szerintünk jól fogsz szórakozni mindegyikkel. A trükk az, hogy meg kell tanulnod megfelelően irányítani a lapátot, hogy megtaláld a megfelelő szöget, és sok téglát törj.
BloxBlox
74%