Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Reakciós Játékok » Kit
8.8 / 10 - 183

Kit

Kerülj ki mindent, ami feléd repül! Ébernek és gyorsnak kell lenned. Játssz különböző játékokat, amelyeknek mind megvan az egyedi stílusa, és próbáld meg elérni a legmagasabb pontszámot!

Flash Kitérős játékaink egyszerűek és mégis szórakoztatóak. Célod alapvetően az, hogy megkadályozd a tárgyakat abban, hogy eltaláljanak. A tárgyak változhatnak (elég sokat), attól függően, hogy melyik játékot játszod éppen, de biztosítunk róla, hogy meglepetések fognak érni, bármelyiket is választod. Az egyik legjobb dolog ezekben a játékokban, hogy ahogy haladsz előre, egyre nehezebbé válnak, és mindig kihívást jelentenek. Néhány közülük túlságosan is keménynek bizonyulhat ahhoz, hogy eljuss az utolsó szintre.
Ez egyik kedvenc online Kitérős játékunk a Run-O-Saur. Ebben a flash játékban dinoszauruszok vannak. Ha szereted a dinókat, meg fogsz őrülni ezért a játékért. A kategória két másik népszerű eleme a Kockamező és a Ragdoll Laser Dodge. Mindegy, melyiket választod, szerintünk hosszasan fogsz majd gyakoroloni, hogy eljuss az utolsó szintre és elérd a csúcspontszámot. A tárgyak kikerüléséről szóló játékok nem valók mindenkinek, de azok, akik szeretik fejleszteni kéz-és szemkoordinációjukat, vagy csak szeretik a kihívásokat, azoknak ez nagyszerű időtöltés. Nézz körül különböző flash Kitérős játékaink között és itt megtalálod, ami neked való.