Netes Játékok » Kirakós Játékok » Kirak
8.5 / 10 - 1637

Kirak

Semmi se hasonlítható ahhoz, mint egy szombatot eltölteni a családdal és az 1000 darabos jigsaw kirakóval. Itt játszhatsz puzzlekkal egész héten. Hosszú órákig játszhatsz a nagy mennyiségű különböző témájú és nehézségű puzzle játékkal. Jó kirakósdit!

Akik pihenés közben szeretik törni a fejüket, online ingyenesen játszható flash kirakós fejtörő játékaink biztosan órákig tartó szórakozást nyújtanak majd minden egyes alkalommal. Néhányuknak a képvilága egyenesen ámulatbaejtő. Itt akarsz majd maradni, hogy lásd a nagyobb képet, amikor elkészül. Néhány más játék egyszerűbb, és kisebb gyerekeknek készült. Mi minden játékos számára szolgálunk valamivel életkorra való tekintet nélkül.
Nem tudod, hol kezdd el? Kipróbálhatod talán a Ring Pass Not-ot, amely egy olyan csempejáték, amely biztosan próbára teszi az agyadat. Bár a szabályok egyszerűek, a szintek annál nehezebbek lesznek, minél tovább játszol. Képes vagy eljutni az utolsó feladványig? Két másik népszerű online kirakós játékunk a Twilight Puzzle és az Avril Lavigne 2. Mindkettő órákig tartó szórakozást nyújt anélkül, hogy egy filléredbe is kerülne. Az egyszerű puzzle játékoktól a jóval izgalmasabb és trükkösebb darabokig, mi minden típusú puzzle-játékosnak kínálunk valamit. Ha szereted a flash fejtörő játékokat, szerintünk legjobb kirakós puzzle-jeingk gyűjteménye próbára teszi az agyadat. Az egyszerűtől a sokkal bonyolultabbig, mi mindenkinek kínálunk valamit. Nem számít, mennyire vagy jártas, ha szereted az online puzzle játékokat, mi mindent biztosítunk számodra.