Netes Játékok » Sport Játékok » Labdarugás » Kidobós
8.8 / 10 - 17385

Kidobós

Megvan a Messi vagy Sneijder rugás technikája? Próbáld ki ezeket a játékokat, hogy javíts az ügyességeden. Különböző stílusokban optimalizálhatod a szabadrúgást és a másik csapat megverését.

Flash Szabadrúgás sportjátékaink nagyszerű módot adnak arra, hogy megtapasztad a büntető rúgásának izgalmát a fociban. Vagy futballban, ha úgy jobban tetszik. Mindegy, hogy nevezed a sportot, nagyon szórakoztató, különösen a szabadrúgások, amelyeket időnként kapsz. Ez egy megmérettetés a rúgó és a kapus között, a csapat többi tagjának beavatkozása nélkül. A futball lényege.
RaulRaul
82%
Nagyszerű válogatásunk van a Büntetőrúgás flash játékokból, amelyeket online ingyenesen játszhatsz. Akár néhány perced van, akár néhány órád, tesztelheted képességeidet, és megtudhatod, hány gólt tudsz rúgni. A játékok széles skáláját kínáljuk, melyek mindegyike egy kicsit más játékmódot igényel. Mindegyik ingyenes, így annyit játszhatsz, amennyit csak akarsz, amíg megtalálod azt, amelyik a legjobban tetszik. Ha szeretnél javaslatot, próbáld ki talán a Penalty Shootout 2012-ot, anely a 2012-es szezonon alapszik a csapatok és a statisztikák tekintetében. Ha ezt a játékot nem szereted, a Magical Kicks és a Peace Cup két másik nagyszerű online Szabadrúgás játék. Nem számít, melyiket választod, szerintünk imádni fogod a büntető rúgások végrehajtását, ahogy megpróbálod kicselezni a kapust, hogy gólt tudj lőni.