Netes Játékok » Iskolás Játékok » Lakberendezős Játékok » Kertészkedés
8 / 10 - 1506

Kertészkedés

Szeretsz kertészkedni? De nincs saját kerted? Ne keress tovább, mivel ezekkel a játékokkal a legcsodálatosabb kertekben sétálhatsz. Könnyen játszhatóak és nagyon színes a grafikájuk.

Az ingyenes játszható online Flash kertészkedős játékaink nagyon jók az idő mulasztására, és egy kis lazításra a hosszú munka vagy suli nap után. A legjobb az egészben, hogy nem kell a virtuális kerted díszítése utána feltakarítani! Ebben a kategóriában a játékokat ingyen játszhatod. Sok különböző lehetőség áll a rendelkezésedre a Angel Garden játékban. Eltöltheted az idődet az álom kerted megalkotásával, csak húzd a tárgyakat a képernyő bal oldaláról a kertedbe. Ezt a játékot egyszerű játszani, viszont nagy szórakozást fog nyújtani a gyerekeknek.
A Kerttervező-ben megtervezheted a saját kertedet. A tárgyak és a jelenet képek sokasága az ami nagyszerű. Annak ellenére, hogy nem nehéz a játékmenetet elsajátítani, maga a játék nagyon sokáig lefogja kötni a gyerekeket. A klasszikus mese játék rajongóinak a Hansel És Gretel fog a legtöbb szórakozást nyújtani. A játékmenet nagyon szórakoztató. Könnyű megtanulni az irányítást - még a kicsi gyerekek számára is. A kert dekorációs játékok rajongóinak ez valami igazán mást kínál.