Netes Játékok » Mászkálós Játékok » Kerüld és fuss
8.1 / 10 - 766

Kerüld és fuss

A cél ezekben a játékokban egyszerű. Fuss végig a szinten, és kerülj ki mindent, ami te és a cél között áll. Elég egyszerűen hangzik, de a látszat csal!

El tudsz jutni a célig, miközben kikerülöd az akadályokat? Ezek a Kerüld ki és Fuss flash játékok tesztelik a képességeidet, ahogy szintet szint után fejezel be. Ha a képernyőfotók egyszerűnek tűnnek is, akkor is ki kell próbálnod ezeket a játékokat. A szintek nehezednek. Néhány a későbbiek közül még a legjobb játékosok számára is túl sok. Mi figyelmeztettünk!
Ha azt gondolod, hogy megvan benned, ami feljuttat a számos flash Kerüld ki és Fuss játék bármelyikének toplistájára, itt nagyszerű választékát találod ezeknek a játékoknak. A Prehistoric 2 és Az Utolsó Dinoszaurusz csak kettő az ajánlatunkból, mivel ezek kedvencnek számítanak. Kerüld ki a többi weboldalt, és Fuss hozzánk az ingyeneks flash játékokért. Nem mindenki szeret futni és kikerülni dolgokat. Ha te is így vagy vele, mindenképpen nézd meg Fuss és Löjj játékainkat vagy akár az Ugorj és fuss kategóriát. Ezek egy kicsit mások, mint a Kerüld ki és Fuss alapjátékok, de egy kis változatosságot adhatnak játékosi tapasztalatodhoz. Nézz körül, és próbálj ki különböző játékokat, míg megtalálod azt, amelyik tökéletes számodra. Kerüld ki és Fuss örökké!
YokoYoko
82%