Netes Játékok » Mászkálós Játékok » Kastély Macska
8.1 / 10 - 820

Kastély Macska

A Vár macska egy fantasztikus játék. Vicces, hogy egy aranyos macska játék, mint ez is mennyire izgalmas lehet. Próbáld meg legyőzni a kis macska összes ellenségét ! Miau!

Nem hallottál még Castel Catről? Ha nem, ki kell próbálnod az egyiket ezek közül a nagyszerű oldalnézetes flash játékok közül. Ingyenesek, könnyű játszani őket, és aranyosak, imádnivalóak, néha még egy kicsit viccesek is. A legjobb az első kalanddal kezdeni: a klasszikus Vár Macska-tel. Ha sikerül megverned ezt a játékot, a folytatásra irányíthatod figyelmed.

A Castle Cat 3-van használhatsz bombákat és megbízható buzogányodat, hogy átverekedd magad az idegeneken és a kígyókon. Ó, és ne feledjük a főellenségeket a szintek végén. Ha ráugrasz a kaktuszra, kaphatsz néhány bónusz pontot. A nyílbillentyűk segítségével mozoghatsz. A szintek időmérésen alapulank, így jobb, ha sietsz. Ha tetszett bármelyik Castle Cat flash játék, nézz körül, és tekintsd meg, mi mást kínálunk ebben a kategóriában. Széles választékunk van a Fuss és Ugorj oldalnézetes játékokból, csakúgy, mint az örökké népszerű Ugorj a csúcsra-típusú játékokból. Az, hogy mindegyiket ingyenesen játszhatod online, csak még jobbá teszi őket. Először próbáld megmenteni a kastélyt macskaként, de ha kész vagy, maradj itt, és nézd meg, milyen egyéb nagyszerű játékokat ajánlunk még.