Netes Játékok » Verseny Játékok » Kart
8.1 / 10 - 824

Kart

Próbáld ki ezeket a szuper Kart játékokat! Bár nagyon sok változata van a játéknak, mégis mind ugyanarról szólnak: hajts olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudsz a kis Go-Kartodban. Ezek a kartok órákig elszórakoztatnak! Végezz a versenytársaid előtt és nyerd meg a versenyt!

Ha szereted a versenyjátékokat, imádni fogod ezt a kategóriát a flash Kart játékokkal. Rászántuk az időt, hogy összegyűjtsük a legjobbak legjavát, hogy a jó játékok keresése helyett inkább játékkal tölthesd az időd. Ha szeretesz kartozni a valóságban vagy vidojátékokban, gyűjteményünk lehengerel majd. Körbebúgni a pályát és power-upokat szerezni nagyon szórakoztató. Néhány játékban éppenséggel élő emberek ellen versenyezhetsz a világ minden tájáról.
Kezdetnek próbáld ki a Kart On-t. Ebben 6 különböző pályából, és 3 típusú játékmódból választhatsz. Ha jól csinálod, felírhatod nevedet a toplistára. Ellenőrizheted a legmagasabb pontszámok listáját, hogy lásd, hol állsz a világ minden pontjáról játszó vezetőkhöz képest. Ez egy nagyszerű flash Kart játék a kezdésre. Ha készen állsz valami kicsit másra, talán kipróbálhatod a Kart Fighter-t vagy a Dragonball Kart-ot. Mindkettő fantasztikus Gokart versenyjáték, melyet online ingyenesen játszhatsz, amikor csak van egy kis időd. Izgalmas más vezetőkkel versenyezni a világ minden tájáról. Vezető- és versenyjátékosok az egész világon megbíznak abban, hogy mi megtaláljuk, és egy helyen kínáljuk a legjobb játékokat.