Netes Játékok » Asztali Játékok » Kagylós Játék
8.1 / 10 - 585

Kagylós Játék

Ez a megtévesztő játék ismert minden korosztály számára. De mi kiválasztottunk néhány érdekes verziót a számodra. Játszd ezeket a Teknő játékokat ingyen!

Ez a játék már régi, de a legjobb Flash kagylós játék gyűjteményünk garantáltan elszórakoztat majd. Néhányat közülük nagyon egyszerű játszani, míg a többi felkeveri az akciót és különböző játék elemekkel teszi azt érdekessé. A legjobb, hogy ingyen játszhatod az összeset. Az egyik kedvenc klasszikus kagylós játékunk a Itt a piros. Ez egy kókuszdióhéjat használ, de az alapjáték az amire számítasz. Egy másik csavart kagylós játék a Thimblerig, amely biliárd golyókat használ. Ez a játék szórakoztató lehet, miközben megpróbálod kitalálni a golyó helyét. Mindkét cseréld ki a kagylót játék közel van a klasszikus verzióhoz.

A Képernyő Csók-ben egy játék show-n vagy és nőket kell megcsókolnod. Ha nem választod ki a megfelelőt, akkor vége a show-nak! Ez egy érdekes csavart ad a kagyló játékhoz, ami eléggé izgalmassá teszi. Megvan mindened ahhoz, hogy megnyerd a show-t? Biztos találsz valamit ami jó időtöltést fog nyújtani, ha végignézed a kagylós Flash játékokat, amelyeket összegyűjtöttünk. Különböző grafika és zene, mindenki talál valamit a maga számára.