Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Köteles játékok
8.7 / 10 - 628

Köteles játékok

Lóbáld át magad ezeken a félelmetes Köteles játékok. Juss át a dzsungelen pont mint ahogy a majmok teszik, és győződjön meg arról, hogy nem esel le!

A Flash kötélhinta játékaink népszerűek, mert nagyon szórakoztatóak. A játékmenet egyszerű az elején, de a szintek fejlődésével ez is nagyobb kihívást jelent majd. Mivel ezeket a játékokat díjmentesen játszhatod online, nem kell csak egy-két játékra korlátoznod magad. Ha egy jó példát szeretnél a műfajból, akkor meg kéne nézned Parittya Junior játékot, amely a kisebb gyerekeknek lett készítve. Mégis, a játék maga nagyon szórakoztató. A korai szinteket egyszerű megcsinálni, de idővel egyre nehezebbek lesznek, így továbbra is kihívást jelentenek. Az eredeti Parittya is nagyon jó.
Egy kicsit több akcióért és kalandért, próbáld ki a Advanced Ninja-t, ami egy nagyszerű kötélhinta játék amelyben a végső szintig kell ellengened. Megvan mindened ahhoz, hogy a megfelelő irányba lengesd a kötelet és, hogy elérd a célt? A kötélhinta Flash játékok játszása nagy móka, minden korosztály számára. Olyan játékokat választottunk össze, amelyek mindenki számára érdekes lesznek. Ha körbenézel, akkor találnod kéne egy játékot ami téged is érdekel. Viszont figyelj oda, hogy több, mint egy játékot próbálj ki ebben a kategóriában.