Netes Játékok » Vicces Játékok » Kö Papír Olló
8.1 / 10 - 3871

Kö Papír Olló

Sok kultúrában ez már tradíciónak számít. Ugyanígy a világméretű játék kultúrában is. Nézd meg ezt a nyerő KPO játék gyűjteményt!

Ha egy Flash Kő Papír Olló játékot szeretnél játszani online, akkor már nem kell tovább kutatnod. Nézd meg a választási lehetőségeket, amelyek rendelkezésre állnak, beleértve a játékokat, amelyek hasonlítanak az eredeti KPO játékhoz. Megvan mindened, ami szükséges ezeknek a játékoknak a végigviteléhez? Itt az idő, hogy ezt kiderítsük. Ha egy kicsit másra vágysz, akkor próbáld ki a Véres kő papír olló-t. A játékmenet a kő / papír / olló körül forog, viszont az ellenfélnek orosz rulettet kell játszania, ha veszít. A játék rajzfilm erőszakot tartalmaz, de ez egy érdekes csavar a klasszikuson.

Egy másik népszerű játék a Kő-papír-olló 2. Ez erőszakmentes. A számítógép ellen játszol és láthatod, hogy mennyiszer nyertél összesen. Ha jól játszol, akkor akár még magas pontszámot is elérhetsz. Ez egy egyszerű játék, viszont jó módja egy kis időpazarlásra. De fontos megjegyezni az alapszabályokat: olló üti a papírt, papír üti a követ és a kő üti az ollót. Ellentétben a Big Bang Theory-val itt nincs Spock mozgás. Mégis nagy móka játszani ezeket a Flash Kő Papír Olló játékokat.