Netes Játékok » Asztali Játékok » Kínai Tábla
8.1 / 10 - 916

Kínai Tábla

Gyorsan átfogod magad vergődni a különbségeken e játék és a klasszikus dáma játék között. Akkor is könnyen játszhatod ezt a játékot, ha nem is igazán ismered a dáma szabályait. Játssz a számítógép vagy akár ember ellen az online csatornákon keresztül.

CapsCaps
76%
Flash Kínai Dámajátékainkat ingyenesen játszhatod online és megadják neked a táblajáték minden izgalmát, mindenféle felhajtás nélkül. Akár a számítógép ellen játszol, akár egy olyan többjátékos verzióval, melyben kihívást fogadhatsz el humán ellenfelektől, szerintünk szeretni fogod az általunk kínált játékokat. A Stone Checkers csak egy, a sok online Kínai Dáma-videojátékok közül, amelyek kollekciónkban megtalálhatóak.

Két másik népszerű Kínai Dámajátékunk a Kínai Dáma és a Blobs. Mindkettő egyedülálló és érdekes változata ennek a klasszikus stratégiai játéknak. Ezeknél nem kell aggódnod amiatt, hogy darabokra esel szét. Ráadásul rendet sem kell csinálni, amikor befejezted. Csak annyit kell tenned, hogy megnyomod a gombot, és újra kezdheted az elejéről a játékot. Ez az egyik oka annak, hogy az emberek imádják az online flash játékokat játszani. Ha szereted a Kínai Dámát, de egy kicsit másra vágysz - maradva az ázsiai stílusnál -, javasoljuk, hogy próbáld ki Mahjong flash játékainkat, hogy keverd kicsit a játékokat. A Kínai Dáma szórakoztató, de még a számos általunk kínált variáció mellett is előfordulhat, hogy néha egy kicsit másra vágysz.