Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Kígyó
8.7 / 10 - 2317

Kígyó

A kígyó egy klasszikus videojáték, amit először az arcade termekben lehetett játszani az 1970-es években. Ezután 1998-ban gyárilag telepített játék lett a Nokia telefonokon, ami által a játék népszerűsége megsokszorozódott. Most már nincs szükséged telefonra, hogy élvezhesd ezt a klasszikus játékot.. megtalálod itt nálunk!

Ha egy régebbi játékos vagy, akkor valószínűleg emlékszel a klasszikus kígyó játékra, amely oly népszerű volt a játéktermekben és mindenhol máshol. A klasszikus játék megérte második aranykorát, amikor a 1990-es években elérhetővé tették néhány telefonon. Most végre díjmentesen játszhatod a legjobb Flash kígyós játékokat, online. A Kígyó Nyúl-ban a cél az, hogy mozgás közben edd meg az összes nyulat. A játék egyszerűnek tűnik, de a szintek műlásával egyre nagyobb kihívást fog jelenteni. Megvan mindened ahhoz, hogy elég aranyos nyuszit megegyél mielőtt kifutsz az időből?
Ha olyat keresel, amiben kevés nyuszit esznek meg, akkor próbáld ki a Carai Snake-t. Ebben a kígyót mozgatod miközben tokeneket gyűjtesz. Egy kis stratégiai is szükséges ehhez a játékhoz. Miután megtanulod irányítani a játékot, szerintünk újból és újból játszani akarsz majd amíg nem nyersz. Egy igazi kihívásért próbáld meg a Snake Ball-t. Ez az egyik legjobb online Flash kígyós játék. Az első szint egyszerű, de utána már várnak az igazi kihívások. Ebben a játékban nem mindenki képes végigmenni az összes szinten.