Netes Játékok » Csajos Játékok » Átváltoztatós Játékok » Készíts Drágaköveket
8.3 / 10 - 1628

Készíts Drágaköveket

Ki ne szeretné az ékszereket? Ezek a játékok mind a legszebb ékszerekből állnak. Kapd meg a napi 'fényűzés' adagodat itt.

Flash Jewel játékaink sokak kedvencei, mrt egyszerűek és erőszakmentes szórakozást kínálnak. Mi a létező legjobbak közül kínálunk néhányat. A legjobb az a dologban, hogy mindegyiket ingyenesen játszhatod online. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, melyiket választod, az összes Jewel videojátékunkat játszhatod online, amikor csak akarod.
Kezdésnek a Laza iPod-ot javasoljuk. Ebben ki kell díszítened az iPododat különböző mintákkal, többek között ékkövekkel. Hogy néz ki álmaid mp3 lejátszója? Ebben a játékban felfedezheted a különböző lehetőségeket. Amikor befejezted, válthatsz a Öltés-re, amely egy fortélyos játék a nyaraláshoz. Nem számít, melyik típusú Jewel játékot akarod játszani, mindenki számára kínálunk valamit. A smink-játékoktól az átalakító flash játékokig, itt minden típusú játékos talál magának játékot. Ha egy kis céltalan „point and click” szórakozáshoz van kedved, ez a kategória lesz legjobb barátod, és megismertet jónéhány időtöltő játékkal. Készen állsz rá, hogy kitalád lehet-e túl sok az ékkőből.