Netes Játékok » Kirakós Játékok » Válaszd ki és Kattints » Kép Keresés
8.8 / 10 - 2400

Kép Keresés

Ebben a kategóriában nagyon sok különböző keresési játékot találhatsz. A cél az, hogy dolgokat találjál meg a képeken. Ezek a dolgok lehetnek számok, betűk vagy képek. A különböző témáknak és nehézségi szinteknek köszönhetően az összes játéknak megvan a saját karaktere. Próbáld ki az összeset, hogy rájöjj melyik a kedvenced!

Azokat, akik a kis részletekre koncentrálnak elsősorban, és szeretik a lassú ütemű játékokat, a Flash kép keresős játékok garantáltan órákig lenyűgözik majd. A legjobb kép kereső játékokat találhatod meg nálunk és a legszuperebb, hogy az összeset ingyen is játszhatod. Megtudod találni az összes különbséget, vagy eljutni a kis nyomon, amely lehetővé teszi a játék megnyerését a legmagasabb pontszámmal? Az egyik játék amit ajánlunk a Mystery Case. Ebben a rejtélyben fel kell tárnod a nyomokat, amelyek segítenek megoldani az esetet és amelyek segítenek megtalálni az elveszett lányt. A játék kihívást jelent, viszont nem túl nehéz. Nem mindenki tudja megoldani az esetet, de vannak utalások, amelyekkel eljuthatsz a végére.
Egy nagyszerű találd meg a tárgyat játék amelyet játszhatsz online a The Scruffs Online. Ebben a játékban meg kell találnod egy listányi tárgyat, amelyek el annak rejtve a képen. A jelenetek zsúfoltak lehetnek, de ez az amiért ezek a játékok olyan szórakoztatóak. Megtudod találni az összes tárgyat a megadott időben? A The Scruffs Online-ban, minden képen keresel tárgyakat. Egy egész lista áll a rendelkezésedre a tárgyak neveivel, amelyeket meg kell találnod az idő lejárta előtt. De ne aggódj. Ha elakadsz, akkor kérhetsz tippeket, hogy mindent megtalálj időben. Nagyon szeretjük ezeket a kép kereső játékokat.