Netes Játékok » Asztali Játékok » Kártya árulós játékok
8.5 / 10 - 324

Kártya árulós játékok

Kártya árulós játékokat játszhat itt, online! Ezeknek a Kártya árulós játékoknak mind különböző témájuk van. Mágikus témák, Középkori témák. Minden fajta!

A Flash kártya kereskedős játékainkat nagy móka játszani a szabadidőben. Ingyen játszhatod az összeset, ami azt jelenti, hogy nyugodtan újra és újra játszhatod őket. Attól függően, hogy mit szeretsz, itt megtalálod a neked valót. Sok különböző játékot gyűjtöttünk össze. Egy nagyszerű kártya kereskedős játék a Kombat Fighters. A játékmenet egyszerű ebben a kártya játékban, de tényleg jó stratégiára lesz szükséged, ha a végéig elakarsz jutni. A műfaj rajongóinak ez a játék sok órányi szórakozást garantál.
Ha egy igazi körökre osztott stratégiai kártya játékra vágysz, akkor nézd meg a Castle Wars-t. A grafika fantasztikus ebben a játékban, de a játékmenet még fantasztikusabb. Ez a nagyszerű páros arra fog késztetni, hogy újra és újra visszagyere játszani. Egy összetett és bonyolult játékért, próbáld ki a Spectromancer: Truth & Beauty-t. Sok különböző lehetőség áll a rendelkezésedre ebben a játékban. Attól függően, hogy milyen kártyát húzol, nyerhetsz vagy veszthetsz is a körben. Játszhatsz szimpla meccseket, de más játék stílusok is a rendelkezésedre állnak. Ebben a játékban van valami mindenki számára, aki szeret kártyákkal kereskedni online.