Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Juss át a túloldalra
8.7 / 10 - 2629

Juss át a túloldalra

Mind jól emlékszünk a régi Frogger játékokra. Óvatosnak kell lenned, hogy ne üssön el egy autó se, miközben megpróbálsz átkelni az úton, mint egy béka. A játék célja nem változott, de egy csomó különböző játékunk van, amik órányi régi vágású szórakozást biztosítanak!

A Juss át a túloldalra típusú flash játékok nagyon szórakoztatóak lehetnek. Minél többet játszol, annál egyszerűbben fogsz rájönni, hogy hogy kell a képernyő egyik oldaláról a másikra átjutni. Az átjutás lehet, hogy könnyen hangzik, de sose tudhatod mi jön az utadba. Forgalomban játszani általában nem tanácsos, de a I Love Traffic játékban nagyon szórakoztató tud lenni. Minél hamarább érsz át a túloldalra ebben a játékban, annál több pontot fogsz összeszedni. Elérheted akár a legmagasabb pontszámot is, ha elég jó vagy és sokat gyakorolsz.
Természetesen az eredeti klasszikus Kelj át a Másik Oldalra típusú játékot is meg kell említenünk - a Békás-t. Egy zöld békával játszol, akinek át kell ugrálnia az úton. Egyszerűnek hangzik, de idővel ez természetesen egyre nehezebb lesz. Még egy húsvéti tematikájú játékunk is van, a Nyulak És Tojások. Ebben egy nyuszi vagy, akinek időben át kell jutni a képernyő túloldalára. A kisgyerekek szeretni fogják ezt a juss át a túloldalra típusú Flash játékot, különösen az ünnepek környékén.