Netes Játékok » Sport Játékok » Téli Játékok » Jégkorong
7.9 / 10 - 1467

Jégkorong

Ha nem vagy kanadai és mégis szeretnél jégkorongot játszani, akkor ne keressen tovább. Van itt néhány remek jégkorong játékunk. Játssz klasszikus jégkorongot vagy versenyezz a fagyos pálya körül. Bármelyiket is választod, garantáltan jól fogsz mulatni!

Ez a flash Jéghoki kategóriánk minden típusú sportjátékosnak kínál valamit. Bármelyiket játszhatod online ingyenesen. Ha meglátod, mennyi különböző játékot kínálunk, izgatottan fogod várni, hogy jégre lépj és belődd a korongot a kapuba. Széles választékban kínálunk különböző típusú játékokat ebben a kategóriában.

Ha tudni szeretnéd, hol kezdd, talán próbáld ki a Jégkorong Büntetés-t, ami büntető lövések köré épül. Ingyenes Lövő játékaink népszerűek, és be is váltják a hozzájuk fűzött reményeket. Képes vagy elütni a korongot a kapus mellett? Egy kis változatosságként próbáld ki a Crashed Ice-t vagy a Hockey Showdown-t. Mindkettőben nagyszerű Jéghoki akciókban vehetsz rész, ha van egy kis szabadidőd. Nem számít, melyik Jéghoki játékot választod, online játszhatsz ingyenesen. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnold a költségek miatt, csak élvezned kell a játékokat. Ha megrögzött hokijátékos vagy, imádni fogod az általunk egy helyen összegyűjtött darabokat. Ezekkel a játékokkal remekül oldhatod a stresszt és pihenhetsz.