Netes Játékok » TV & Filmek » Játékok
8.5 / 10 - 10082

Játékok

Fedezd fel az Levegő Hajlítót önmagadban. Csatlakozz Aanghoz és a barátaihoz és győzd le az összes ellenséget amely az utatokba áll. Elképesztő, ahogy levegőt tudsz hajlítani! Végül megtanulod, hogy hogyan kell irányítani az összes elemet!

Az online flash játékok Avatar sorozata méltán népszerű - egymás után jelennek meg a szórakoztó játékok. Az, hogy sorozatnak több játéka is van, sokat elárul a népszerűségéről. Az azonos nevű rajzfilm szintén népszerű, de úgy tűnik, az emberek igazán szeretik, hogy irányíthatják a karaktereket a videojátékokban.

Az Avatar Arena is az Avatar: Az utolsó léghajlító című rajzfilmsorozatán alapul. A játékban az arénában kell harcolnod. Ne aggódj, lehetőséged van a szintlépésre, és hogy jobb páncélt és fegyvereket szerezz. Ha igazán jó vagy, eljuthatsz az utolsó körig. Nem rontjuk el a meglepetést, majd meglátod játék közben. Még ha nem is vagy a rajzfilmsorozat rajongója, kalandosnak és szórakoztatónak találhatod ezeket a játékokat. Másik két népszerű játék ebben a kategóriában az Avatar Fortress Fight 2 és az Avatar Fortress Fight. Mindkettő nagyszerű módot ad egy kis idő eltöltésére, és a rajzfilm gazdag, kidolgozott világának élvezetére. A legjobb dolog a flash Avatar játékokban, hogy ingyenesek, így addig játszhatod őket, amíg meg nem vered mindegyiket, és a neved fel nem kerül a toplistára.