Netes Játékok » Kirakós Játékok » Irány Kalauz
8.6 / 10 - 253

Irány Kalauz

Megvan mindened ahhoz, hogy vezető légy? Van erőd és karizmád, hogy embereket vezess a céljukba? Próbáld ki itt ezekben a laza Irány Kalauz játékokban!

Flash Mutasd az utat fejtörőjátékaink nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy próbára tedd vezetői képességeidet. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy sikerüljön átjudnod minden szinten bármelyikben ezek közül a játékok közül? Ha szereted a Gridlock-ot, szerintünk legalább annyira imádni fogod ezeket a játékokat. Még ha soha nem is játszottad ezt a típusú logikai játékot korábban, akkor sem kell aggódnod. Nagyon könnyű megtanulni a játékmenetet.
Ha egyszer letisztítasz minden korai pályát, igazán el kell kezdened használni az agyadat. Ezek a fejtörők kemények lehetnek a későbbi szinteken. A Goldburger To Go-ban gondoskodnod kell róla, hogy a burgerek eljussanak az éhes vendégekhez. Ezt úgy csinálod, hogy egy gépet raksz össze, ami vezeti a buregereket. Ha jól csinálod, és kiüríted a pályát, léphetsz a következőre. Másik két jó Mutasd az utat flash játékunk a Sky Madness és a Saunavihta Yetis. Bármelyiket is választod, szerintünk biztosan rászoksz ezekre a pompás feladványokra. A legjobb dolog az bennük, hogy ingyenesen játszhatóak online. Ez azt jelenti, hogy bármelyiket kipróbálhatod ezen az oldalon, míg meg nem találod azt, amelyik a legjobban tetszik.
FazeFaze
78%