Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Üzleti Játékok » Ingatlanos Játékok
8.3 / 10 - 1032

Ingatlanos Játékok

Ne ijesszen meg téged az Ingatlan Játékok név. Természetesen vannak nagyon mély játékaink is, viszont vannak játékok, amelyek kezdőknek szólnak. Mindent összevéve ezek a játékok nagyon szórakoztatóak és tájékoztatóak is.

A legjobb online ingatlan Flash játékokat gyűjtöttük össze a számodra. Mindenki számára van valami ebben a kategóriába. Akkor is lesz valami a számodra ha a lassú és nem túlkomplikált játékokat szereted, de akkor is, ha a mélyebb játékokat kedveled. Túl kell adnod a házakon profitért, annak az érdekében, hogy megengedhesd magadnak a nagy hegyi kastélyt amelyre annyira vágysz a Mansion Impossible-ben. Ezt az ingatlan szimulátor könnyű megtanulni, viszont már nehezebb elsajátítani. Ahogy megismerkedtél az alap szabályokkal és a játék működésével megtudod, hogy megvan e benned minden az igazi ingatlan mogullá váláshoz.

A Janes Ingatlan-ben egy telket kell vásárolnod, majd úgy kell fejlesztened, hogy profitot termeljen. Ez könnyen hangzik, viszont minél több ingatlanra és pénzre teszel szert, annál nehezebb lesz mindennel törődni. De így is nagy móka ez a játék, ha egy csöppet is érdekel az ingatlanfejlesztés. A Big Bucks-ban kiválaszthatod a karakteredet. Ettől kezdve már csak a házak túladásáról és az ingatlanba való invesztálásról szól a játék. Ennek a videojáték műfaj kedvelőinek ez garantáltan egy kedvenc lesz.