Netes Játékok » Sport Játékok » Ijász
8.8 / 10 - 17532

Ijász

Mindenki játszott a Cowboyok és Indiánokat, amikor kicsi volt. Te voltál az, aki mindig fejdíszt viselt és az íj és nyíl volt a kezében? Ezek a játékok nem a Cowboyok számára valók, hanem a kalandos indiánok és Robin Hoodok számára. Tedd próbára magad a nehezebb szinteken is!

Szereted az íjászatot? Íjász játékaink gyűjteménye órákra le fog foglalni minden alkalommal, miközben megpróbálod elérni a legmagasabb pontszámot. Sok különböző játékmódunk van, így mindenki talál magának megfelelőt. Akár ráérősen szeretnéd rendezni soraidat, akár valami gyorsabbra vágysz, nálunk megtalálod a legjobb flash íjász játékokat.
De légy tudatában, hogy nem egyszerű mutatvány mesterlövésszé válni, különösen néhány nehezebb játékban. Azt javasoljuk, kezdd a Hit The Jackpot 2 játékkal, ha versenysorozat jellegű játékot szeretnél. Ebben úgy fejlődhetsz, hogy versenyeket nyersz szerte a világon. Ez a típusú játék igazán szórakoztatóvá teszi az íjazást. Képes vagy eljutni az íjászverseny végéig? Két másik népszerű flash íjászjátékunk a Bloons Player Pack 2 és a Bajnok. Akár valami olyasmire vágysz, ami realisztikus, és igazán próbára teszi íjász-képességeidet, akár csak valami szórakoztató és bohókás időtöltésre vágysz, mi mindent biztosítunk számodra. A legjobb ezekben a játékokban, hogy újra és újra játszhatod őket anélkül, hogy pénzt költenél.