Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Reakciós Játékok » Idöugrás
9 / 10 - 1497

Idöugrás

Ezek a játékok mind a megfelelő időzítésről szólnak. Időben kell ugranod, hogy biztosan elérj a szint másik végére. Az életeddel fogsz fizetni, ha ez nem jön össze!

RunRun
89%
ZylZyl
84%
Az időzítés a legfontosabb. Flah Ugorj időben játékaink tesztelik reflexeidet. Nem számít, milyen szinten állnak készségeid, nekünk biztosan van olyan játékunk, amit élvezni fogsz. Vigyázz, mert egyszer csak azon kapod magad, hogy már órák óta játszol. Nagyon addiktívak, különösen ha eljutsz a nehezebb szintekig. Képes vagy elérni a legmagasabb pontszámot? Ha képes vagy időben ugrani, feljuthatsz a toplistára.
Nálunk megtalálhatóak a legjobb online Ugorj időben flash játékok, de amit szerintünk mindenképpen ki kell próbálnod először, az a Run. Ez egy 3D-s versenyjáték egy kis csavarral. Tökéletesen kell időzítened ugrásaidat, hogy életben maradj a pálya végéig. A szintek fokozatosan nehezednek, és a utolsókat nagyon nehéz megverni. Nagyon jól fogsz szórakozni végig a játék során, ahogy haladsz a vége felé. Két másik darab, amit ajánlunk, a Sárgarépa Vadászat és a Pucca Pursuit. Mindekettő nagyszerű példái a jó Ugorj időben játékoknak. A grafikától a tényleges játékmenetig mindkettő sokat kínál a kalandjátékosoknak. Hasznos készség megfelelő időben ugrani. Ha elég jó a kéz- és szemkoordinációd, befejezheted néhány játékban az utolsó pályát is. Ha mégsem, akkor is jól fogsz szórakozni.