Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Hullámvasút
8.5 / 10 - 25238

Hullámvasút

Versenyezz egész nap a saját hullámvasútodon. Olyan meredekre csinálhatod az emelkedők, amilyenre csak szeretnéd, a kanyarokat is.. és bizonyosodj meg róla, hogy a hurkok se maradjanak ki.

A Flash hullámvasút játékaink egész nap elszórakoztatnak majd, ahogy a tökéletes vidámparkot vagy vasutat próbálod megépíteni. A szimulációs játékok ebben a kategóriában órákon át tartó garantált élvezetet fognak nyújtani, miközben a legizgalmasabb attrakciókat próbálod kitalálni. Kezdetnek kipróbálhatod a Hullámvasút Készítő-t. Egy olyan hullámvasutat kell megépítened, amely az összes érmét összegyűjti a képernyőn. Ez könnyűnek hangzik, viszont a játék folyamán egyre nehezebb lesz egy biztonságos pályát megépíteni!

Egy vezetőt játszol a Szelemvasút Út-ban, és a feladatod az, hogy mindvégig kiegyensúlyozva maradjál és, hogy a hullámvasút érdekes legyen az összes utas számára. Ez a furcsa játék garantálni fogja a jó szórakozást, miközben megpróbálsz egyensúlyozni vezetés közben. A Hullámvasút Roham-ban az a trükk, hogy megtaláld a tökéletes egyensúlyt a biztonság és a izgalom faktor között. Hogy ezt elérd, egy féket irányítasz a sebesség szabályozására, ahogy a hullámvasút kocsi fel - le megy a dombokon. Azt szeretnéd elérni, hogy az utasok egyszerre élvezzék is az utat, viszont biztonságban is legyenek. Ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik!