Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Üzleti Játékok » Hotel Játékok
8.9 / 10 - 9948

Hotel Játékok

Hotelt irányítani nem egy könnyű feladat. Előre kell tervezned és a megfelelő utasításokat kell adnod az alkalmazottaidnak. A hotel játékainkkal folyamatosan le leszel foglalva. Ha gyakorolsz és meggyőződsz arról, hogy minden időben van elintézve, akkor talán elérheted a legmagasabb pontszámot is. A hotel játékaink az ügyfelek elégedettségéről szólnak.

A Hotel szimulációs Flash játékaink garantáltan lefoglalnak majd hosszú órákon át, miközben megtanulsz egy hotelt hatékonyan irányítani. Az összes vendég boldoggá tevése eléggé trükkös lehet! Ha rendesen megtanulod a dolgokat, amik szükségesek ehhez, akkor lehet, hogy magas pontszámmal fogod tudni befejezni a játékot. A játékokat ebben a kategóriában ingyen játszhatod. Az időgazdálkodási képességed próbára lesz téve a Jane Hotelja játékban. Egy forgalmas hotel menedzsere vagy, akinek gondoskodnia kell arról, hogy minden simán menjen, különben a vendégeid idegesek lesznek. Milyen jól tudod irányítani a saját szállodádat?
A Castle Hotel-ben egy várat alakítasz át hotellá, de ez csak a kezdet! Most, hogy a szálloda és az üdülő is nyitva van meg kell bizonyosodnod arról, hogy minden időben elvan intézve. Sose tudod, hogy mi fog bekövetkezni, ha egy ilyen helynek a tulajdonosa vagy. A Jane Hotelja 2-ben egy előkelő helyen lévő hotel menedzsere vagy, ahova gazdag és híres emberek járnak. Még mindig nagyon sok dolgod lesz annak az eléréséhez, hogy mindenki boldog legyen és, hogy a hotel simán működjön. Ez az egyik kedvenc Flash szálloda igazgatós játékunk.