Netes Játékok » Akció Játékok » Lövöldözés » Helikopter T
8.3 / 10 - 3784

Helikopter T

Egy csomó repülős játékunk van a számodra. A realisztikus háborús helikopter játékoktól a gyerekbarát helikopter játékokig. Ha izgalom után kutatsz, akkor jó helyen jársz!

Ha szereted a helikoptereket, ki kell próbálnod flash Helikopter Támadás játékainkat ezen az oldalon. Mi megtaláltuk a legjobb repülős játékokat, amelyeket online ingyenesen játszhatsz. A rajzfilmes helikopterektől a sokkal valósághűbb megjelenésű helikopterekig sok különböző lehetőséged van. Vannak helikopteres harci játékaink minden típusú játékos számára.

Azok számára, akik szeretik az olyan lövöldözős játékokat, amihez egy kis stratégia is kell, néhány, a legjobb Helikopter Támadás flash játékokból a Helikopter Támadás 3, a Helikopter Támadás 4, és persze a Heli Attack 2. Mindegy, melyik mellett döntesz, szerintünk imádni fogod az összes magasröptű akciót. Ha sikerül eljutnod az utolsó pályára mindegyikben, az azt mutatja, tudod, mit csinálsz. És mert játékainkat ingyenesen játszhatod, válthatsz egyikről a másikra, amíg meg nem találod azt, amelyik a legjobban megfelel számodra. Mindegy, milyen típusú helikopterjátékokat szeretsz, nálunk biztosan van valami, ami boldoggá tesz. Csak ügyelj rá, hogy ne veszítsd el az időérzékedet játék közben. Könnyű elmerülni ezeknek a játékoknak az izgalmaiban, ha nem vagy óvatos.