Netes Játékok » Repülös Játékok » Helikopter
8.4 / 10 - 629

Helikopter

Helikopterrel repülni annyira szórakoztató mint veszélyes. Ha nem akarod veszélyeztetni az életedet és mindenki életét körülötted, akkor kérlek maradj ezeknél az online helikopter játékoknál. Ugyanannyira szórakoztatóak, viszont sokkal biztonságosabbak. Gyakorold ellenőrzés alatt tartani a helikoptert és repülj biztonságosan.

Ha rajongója vagy a repülős és szimulációs játékoknak, akkor szerintünk imádni fogod flash helikopteres játékainkat, amelyeket egy helyen gyűjtöttünk össze. Ingyenesen játszhatóak online, így sietség nélkül kipróbálhatsz különbözőeket, míg meg nem találod azt, amelyiket a leginkább kedvelsz. Nem számít, ha háborús játékos vagy, vagy csak szereted a szimulációs repülőjátákokat, van valamink a számodra, amit szeretni fogsz. Időt áldoztunk arra, hogy nagyszerű játékokat találjunk neked.
A Vészhelyzet Helikopter-ben neked kell leszállnod biztonságosan egy helikopterrel, miközben megmentesz egy beteget. Ez könnyűnek hangzik, de a későbbi szintek egyre nehezebbek lesznek. Egy kis változatosság kedvéért próbáld ki Hanna In A Choppa vagy Air Transporter játékainkat. Mindkettő nagyszerű flash Helikopter játék, amelyet online, ingyenesen játszhatsz, amikor csak van egy kis szabadidőd. Akár stresszoldásként játszol, akár azért, mert szereted a videojátékok borzongását és kihívásait, szerintünk Helikopter flash játékaink minden alkalommal elfoglalnak néhány órára (ha nem napokra). A sok különböző típusú helikopterből és játékmódból biztosan tudsz olyat választani, ami tényleg neked való. Készen állsz rá, hogy beszállj a helikopterbe és elrepülj a naplementében?