Netes Játékok » Verseny Játékok » Hegyi Verseny
8.4 / 10 - 400

Hegyi Verseny

Versenyezz az autóddal dombokon fel és le ezekben a laza Hegyi Verseny játékokban. A különböző stílusú és tematikájú és nem utolsó sorban nagy mennyiségű játék garantálni fogja a sok órányi gyors mókát!

A száguldás a felfelé a lejtőn és a dombok között nagyon szórakoztató lehet. Ezért szeretik olyan sokan flash Hill Racer játékainkat. A legjobb az bennük, hogy online ingyenesen játszhatod őket. Ezek a játékok nem valók mindenkinek, de azok a játékosok, akik szeretik a borzongást és az akadályok közti verseny kihívását, sok órát töltenek majd el szórakozással ennek a kategóriának a játékaival.
Például a Planet Racer-ban az űrben versenyzel bolygók között. Fogadhatsz pénzben, vagy az űrhajódban. Ha győzöl, fejlesztheted a hajódat, hogy a jövőben még nagyobb esélyed legyen a győzelemre a versenyeken. Ez a játék egyszerű, de a Hill Racer rajongók nagyon jól fognak szórakozni vele. Mind a Year 2012, mind a Dűne Buggy hasonló bizonyos szemontból, de eléggé különböző ahhoz, hogy szórakoztató legyen. Akár egyszerű versenyjátékos vagy, akár szereted megkeverni egy kicsit a dolgokat, és új dologokat kipróbálni, élvezni fogod e válogatásunknak játékait. A száguldás fel és le a dombokon egyszerűnek hangzik, de az irányított járműtől, és más egyéb tényezőtől függően sok ügyességet igényel, hogy az első helyre kerülj és megnyerd a versenyt.