Netes Játékok » Kaland Játékok » Harry Potter
8.1 / 10 - 8056

Harry Potter

Mindig is szeretted volna felfedezni a Roxfort titkait vagy csak játszottál volna egy kis Quidditchet? Itt megteheted. Segíts Harrynek megmenekülni a gonosz halálfalóktól vagy csak tölts el egy kis időt Harry és barátjai ruhájának tökéletesítésével. Sok tenni való mindenki számára, függetlenül attól, hogy Gryffindor vagy Slytherin vagy.

Ingyenes Harry Potter játékainkkal a könyvsorozat és a filmek kalandjainak kellős közepébe kerülhetsz. A különböző játékok különböző karaktereket és játékmódokat tartalmaznak, de a rajongók biztosan találnak ezen az oldalon olyat, amit szeretnek. Varázslók, boszorkányok, szörnyek és sok más teszik ezeket a játékokat igazán szórakoztatóvá. A legjobb az bennük, hogy ingyenesen játszhatod őket online.

Néhányuk, mint pl. a Harry Potter Mágia egyszerű öltöztetős játék, míg mások engednek bekapcsolódni az eseménykebe. A Harry Térkép Játék-ban Harrynek kell segítened egy térképpel. Nem akarjuk előre elárulni a játék meglepetéseit. Kisebb gyerekeknak jó választás a Harry Potter Színező, mert egyszerű, de mégis kapcsolódik mindenki kedvenc varázslójához. Nem kell varázslathoz folyamodnod, ha meg akarod találni a legjobb flash Harry Potter játékokat. Ha körülnézel ezen az oldalon, találsz sok különböző játékot, amelyek a népszerű könyveken és filemeken alapulnak. Ha nem is olvastad a könyveket, vagy nem láttad a filmeket, akkor is szeretni fogsz néhány általunk kínált játékot.