Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Halas
8.8 / 10 - 2006

Halas

Egy hal vagy akváriumban vagy a nyílt vízben és túl kellesz élned ebben a játékban. Egyél más halakat vagy esetleg növényeket, de semmikép se egyél férgeket! Ugyanis nagy az esély rá, hogy horgászbot van a másik végén!

Gondolkodtál valaha azon, hogy milyen lehet egy hal élete? Most megtudhatod, milyen lenne egy akváriumban élő vízi teremtménynek lenni. Náhány flash Halas játékunk egyszerű, míg mások egy kicsit mélyrehatóbbak és különböző típusú lehetőséget kínálnak. Bármelyiket is választod, szerintünk imádni fogod ezeket a flash játékokat, amelyekkel megtapasztalahatod, milyen a halak élete.
A Halászat-tal szemben itt nem próbálsz meg halat fogni. Ehelyett rendetlenség és munka nélkül megtudhatod, milyen, ha van egy akváriumod. Néhány hal, amit beszerezhetsz, színes és nagyon jól néz ki. A Halas flash játékban egy kis narancssárga halként kezdesz. El kell kerülnöd, hogy megegyenek a nagyobb halak, és kisebb halakat kell enned, hogy nőj. Képes vagy a túlélésre a játék végéig? Két másik népszerű Halas játékunk a Qua Halacska és a Hal Halat Eszik, amelyek hasonlóak az eredeti Fishy videojátékhoz. Bármelyiket is szereted a legjobban, szerintünk „horogra fogsz akadni”, ahogy megpróbálod a túlélést az akváriumban, vagy kint a vadvizeken. A legjobb dolog az, hogy összes flash játékunkat ingyenesen játszhatod online.