Netes Játékok » Sport Játékok » Halászat
8.5 / 10 - 6056

Halászat

Szeretnél halászni, de kint hideg és esős az időjárás? Vagy talán nincs hajód? Esetleg nem akarod bántani a szegény kis halakat. Mindenesetre nem kell tovább keresned. Nem kell órákig ülni kint arra várva, hogy ráharapjanak. Annyit halászhatsz itt amennyit csak akarsz.

Szeretsz halászni? Ha igen, imádni fogod legjobb flash Halászós játékainkat. Nem számít, melyiket választod, látni fogod, hogy az órák csak telnek, miközben megszabadulsz a stressztől, ahogy kifogod a különböző típusú halakat. Néhány játék szimuláció, amely annyira valósághű próbál lenni, amennyire csak lehet, míg mások inkább csak viccesek, de ez azt jelenti, hogy van nálunk valami minden típusú sportkedvelő játékos számára. Itt az idje, hogy bedobd horgodat a tóba vagy az óceánba, és meglásd, mit fogsz ki.
Kezdetnek a Horgász Sam-et ajánljuk. Ez a Halászós videojáték egyszerre lenyűgözően egyszerű és eközben addiktív is. A kezdeti szintek eléggé könnyűek, hogy hozzászokj az irányításhoz, de ahogy előbbre jutsz, egyre több és több bevételt kell összegyűjtened a kisebb és gyorsabb halak kifogásával. Ügyelj rá, hogy elkerüld a mérgezőeket, hogy ne veszíts pénzt. Igazi horgász vagy, ha sikerül eljutni a játék utolsó szintjéig. Szerintünk tetszeni fog a Szigony Lagúna vagy a Horgászó Bajnokság is. Ez a kettő a legjobb flash Halászós játék közé tartozik, amelyekben megtapasztalhatod a rángatódzó zsinór izgalmát, ahogy meglátod, kifogtad-e a jutalomhalat. Mindkét játék egy kicsit más, de biztosan mindenki meg fogja találni a neki tetszőt, hogy virtuális horgászattal töltse idejét.