Netes Játékok » Csajos Játékok » Átváltoztatós Játékok » Haj Stílus
8.3 / 10 - 3317

Haj Stílus

Mindig is szerettél volna különböző frizurákat és színeket kipróbálni, de féltél attól, hogy mások mit gondolnának? Ne félj többé, itt kipróbálhatod az összes különböző stílust anélkül, hogy valakinek ne tetszene. Lepd meg magad egy lila vágással vagy egy fényes vörös póni-farokkal. Kísérletezz és élvezd ki!

Flash Fodrászos játékaink nagyszerű időtöltést biztosítanak. Szórakozás közben megtanulod, hogyan kell elkészíteni a hajakat különböző módokon. Jól fogsz szórakozni ezekkel a frizura-szimulációkkal. Néhány bonyolultabb, mint a többi, több módot kínálnak és részletesebbek, de mindegyik szórakoztató a maga módján. Ha szereted az ilyen típusú játékokat, az tanácsoljuk, próbáld ki midegyiket. Ezek a videojátékok nagyszerű időtöltést biztosítanak mindenkinek, legyen szó kisebb gyerekekről, tinikről, vagy éppen felnőttekről.
Néhány játék hírességekhez kapcsolódik, míg mások általános jellegűek. Például a Lányka átalakítás-van megmoshatod, megszáríthatod és még a stílusát is megadhatod egy karakter hajának a játékban. A Nagy Mama Szalon egy másik Fodrászos flash játék, ami arról szól, mi történik a szalonokban. Ezen az oldalon megtalálod a legjobb Fodrászos játékokat, amelyeket online ingyenesen játszhatsz. Ezek a játékok nem valók mindenkinek, de ha szereted a divatot, a stílust, és szeretsz hajjal foglalkozni, akkor el fogsz ájulni néhányuktól, ha egyszer elkezdesz játszani. Ingyenesek, így annyit próbálhatsz ki, amennyit csak akarsz, amíg meg nem találod azt, amelyiket igazán kedveled.