Netes Játékok » Csajos Játékok » Átváltoztatós Játékok » Hírességek Smink
8.9 / 10 - 1979

Hírességek Smink

A hírességek a kinézetüktől függnek. Justin Bieber nem lenne ennyire híres ha egy hatalmas pattanás lenne az orrán és el tudod képzelni, hogy Lady Gaga smink nélkül énekeljen a színpadon? Most a te feladatod, hogy a kedvenc sztárjaidat olyan széppé varázsold amennyire csak lehet, hogy elérjék a biztos sikert!

Ha arról álmodsz, hogy híresség legyél, és az ő életüket éld, imádni fogod flash híresség-sminkelő játékaink gyűjteményét. Ezeket igazán egyszerű játszani, de nagyon szórakoztatóak lehetnek, különösen, ha igazán rajongója vagy egyik hírességnek. És ne aggódj, vannak férfi és női sztárjaink is, így kiválaszthatod a kedvencedet. Néhány játékban párok szerepelnek és te kisminkelheted mindkettőjüket.
Az egyik legnépszerűbb játékunk a Lady Gaga Makeover Game. Ha szereted a zenéjét, de a stílusát nem, most örülhetsz, mert megváltoztathatod a haját, a sminkjét és sok egyebet is. Ha valaha is álmodtál arról, hogy sztárok stylistja légy, ez az aranyos flash játék neked való. Két másik közönségkedvenc a Taylor Swift és a Selena. Néhány játékban több hírességgel is találkozhatsz, ami igazán remek. Ha valaha is híres sztárok stylistja akartál lenni, itt a lehetőség. Ingyenes flash Sztársmink játékainkban irányíthatod és eldöntheted, hogy nézzenek ki a sztárok. A legtöbb játékot igazán könnyű játszani, és bár talán nem kapsz pontokat, mégis jól szórakozhatsz.