Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Fizikai Játékok » Hídépítés
8.2 / 10 - 831

Hídépítés

Ha szereted a kihívást, akkor játszhatod a hídépítő játékainkat! Le kellesz szállítanod az árut a másik oldalra, anélkül, hogy leessen. Ez azt jelenti, hogy az összes mérnöki tudásodat és intelligenciádat be kellesz vetned a győzelemért. Néha olyan gyorsnak kellesz lenned, amennyire csak lehetséges, máskor meg gondosan kellesz elköltened az előre megadott összeget a híd felépítésére. De ha szeretsz tervezni, akkor garantáltan kedvelni fogod az online hídépítő játékainkat.

A hídépítő Flash játékaink szórakoztatóak és tele vannak kihívással is egy időben. Nem számít a korod, ha egy olyan játékos vagy, aki szereti az építős játékokat, akkor biztosan találsz valamit ebben a kategóriában, ami lefoglal majd órákon át. Bármelyiket játék ingyen játszható, ami azt jelenti, hogy végig próbálhatod az összeset, amíg meg nem találod a kedvencedet. A Teknős Híd játékban három életed van arra, hogy átjuttasd a szállítmányt a folyón. Néhány teknős becsúszik a víz alá, aminek hatására beesel a vízbe és elveszted az életed. Áttudod juttatni az összes árút és eltudod érni a legmagasabb pontszámot?

A FWG Bridge 2-ben segítened kell a kis lényeknek hidat építeni, hogy átjussanak a szakadékon. Lehet, hogy könnyűnek hangzik, viszont a végső szintek már eléggé nagy kihívást jelentenek. Ha szereted a Flash hídépítő játékokat, akkor szerintünk ez tetszeni fog. A HídSzakma játékban egy adott összegből kell megépítened a hidat, de vigyázz, jól gondold meg mire költöd a pénzed, és győződj meg arról, hogy elég erősek legyenek a hidak amiket építesz. Ez a játék az egyik legjobb a Flash hídépítő játék kategóriában.