Netes Játékok » Akció Játékok » Lövöldözés » Háborús Játékok
8.9 / 10 - 7498

Háborús Játékok

Csak a halottak látják a háború végét, így talán nem meglepő, hogy nagyon sok játék van ebben a kategóriában. Ezek a játékok sok különböző korba és helyszínre visznek el, de mindannyiukban van egy közös dolog: azt akarják, hogy komolyan összekuszáld az ellenségedet mindenféle fegyver felhasználásával, beleértve a puskákat, robbanóanyagokat, kardokat, tornyokat, íjakat és rakétákat. Add meg nekik amit akarnak.

10661066
90%
A legjobb Flash háborús játék gyűjteményünket látva azt fogod kívánni, bárcsak több idő állna a rendelkezésedre. Ha rajongója vagy a stratégiai játékoknak, amelyek a csaták és háborúk körül forognak, akkor már nem kell tovább keresned. Az összes játék ebben a kategóriában ingyen és online játszható. Megvan mindened ahhoz, hogy sikeres fotel tábornok legyél? A Endless War 4-ben több különböző kampány közül választhatsz. A billentyűzettel mozogsz és az egérrel lősz. Meg kell semmisítened az ÖSSZES ellenfelet, hogy a következő szintre juthassál. Eltudsz jutni ennek a nagyszerű háborús játéknak a végére?
Gar. Szevasz, haver. Szeretnél kalóz lenni? A A Zsiványkard Zátony Kincse-ben harcba mész más hajók ellen amelyeket kifosztasz az aranyért és más zsákmányért - más néven kalóz kincsért. Ez a háborús játék stratégiai gondolkozást és gyors ravasz-ujjat követel meg, csak így juthatsz el a végső szintre és csak így gyűjtheted össze a legtöbb aranyérmét. A sok ágyúval és az egyedi tájjal a Endless War 3 játék majd lefoglal hosszú órákig. Ennek a stratégiai háborús játéknak eltart majd pár óráig az elsajátítása, de szerintünk jól fogsz szórakozni a végső szinteken.