Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Reakciós Játékok » Gyosírás
8.3 / 10 - 769

Gyosírás

Milyen gyorsan tudsz gépelni? Ezekben a játékokban próbára teheted önmagad a számítógépes billentyűzet segítségével. Zsonglőrködj kicsit a Nagy indián varázslóval vagy menj az aranyért a Gépelj az aranyért játékban!

Meg akarsz tanulni gépelni, vagy gépelési sebességedet szeretnéd fejleszteni? Flash gépelési játékainkkal leporolhatod ismereteidet és megtanulhatod, hogyan kell gyorsabban gépelni. Hány szót gépelsz most le egy perc alatt? Ezek a játékok egészen jól meg tudják mutatni neked, hol állsz most éppen. Ha ezt már tudod, szórakoztató lesz figyelni, ahogy készségeid fejlődnek az idővel.
A legjobb hír az, hogy online Gyorsgépelési játékainkat ingyenesen játszhatod online. Fejlesztheted készségeidet anélkül, hogy egy rakás pénzt költenél programokra. Ha egyszer elkezded játszani őket , el leszel ámulva azon, hogy mennyit fejlődik gépelési készségeg az idővel. Minél többet gyakorolsz, annál könnyebbé válnak ezek a játékok, ahogy készségeid egyre inkább fejlődnek. És itt valós fejlődésről beszélünk! A jelen pillanatban nálunk megtalálható flash Gyorsgépelési játékok közül a legnépszerűbbek A Nagy Indiai Mágus és a Ninja Hunter. Ha nem kedveled őket, kipróbálhatod a Fast Typing-t. Bármelyiket is választod ki először a játékra, ne felejts el, hogy bármikor visszatérhetsz ide és választhatsz egy másikat, míg meg nem találod azt, amelyik a leginkább tetszik. Nyújtóztasd meg az ujjaidat egy kicsit és készülj fel a gépelés elkezdésére.