Netes Játékok » Asztali Játékok » Gyors kártyák
8.9 / 10 - 2832

Gyors kártyák

Ezek a Gyors kártya ​játékok eltérnek a hagyományos kártya játékoktól. A cél ebben a játékban az, hogy minden játékos igyekszik megszabadulni az összes kártyától. Bármelyik játékos is fejezi be először, nyer!

Ha nincs sok időd és sietős a dolgod, akkor egyértelműen ki kell próbálnod a Flash gyors kártyajáték gyűjteményünket. Van valami mindenki számára. Nem számít, hogy mennyire vagy ügyes, biztos találsz olyan játékot, amely tetszeni fog neked. A legjobb az egészben, hogy az összeset ingyen játszhatod. Egy nagyon gyors játékért próbáld ki a Lightning. A cél az, hogy megszabadulj az összes kártyától. Egy kis gyakorlással elég jó lehetsz ebben a játékban. Nem tartanak a körök olyan sokáig, mivel a kártyák felismerése után elég lenyomni a jobb irány gombot az eldobásukhoz.

A kártyák színe nem számít a Speed Cards játékban. A gyors kártyajátékok lényege a számokban rejlik. Az irányok a növekvés és csökkenés között váltakoznak, szóval oda kell figyelned. Akkor nyersz, ha te vagy az első akinek sikerül megszabadulni az összes kártyától. A győzelmedet a Speed játékban a kártya felismerési sebességed fogja meghatározni. Ha elég gyors vagy, akkor időben megtudsz szabadulni a kártyáidtól és megtudod nyerni a meccset. Az irány gombok lenyomásával határozod meg, hogy hova rakod a kártyákat. Nagyon gyors a játékmenet az összes gyors kártyás játékunkban!