Netes Játékok » Sport Játékok » Bár Sportok » Gyors Billi
8.2 / 10 - 1175

Gyors Billi

A Pool népszerűsége gyorsan növekedett az elmúlt néhány évben, főként mivel egy olyan játék amit főleg bárokban és kocsmákban játszanak. Most már nem kell kimenned egy árnyas bárba gyakorolni a trükkös lökéseket. Ezt megtudod csinálni itt, online!

Ha nincs sok időd, viszont még mindig szeretnél játszani, akkor a Gyors Pool Flash játékaink azok, amikre szükséged van. Nagyon szórakoztatóak és eléggé kihívóak is, viszont nem tart sokáig végigjutni a játékokon. Ez egy jó dolog bárkinek, akinek sietős a dolga. Az a tény, hogy ingyen játszhatod ezeket online, csak egy hozzáadott bónusznak számít. Egy kis csavarhoz a klasszikuson próbáld ki a Crazy Pool-t. Az elején csak a fehér golyót használhatod, de ahogy továbbjutsz új színeket is kipróbálhatsz, amelyek lehetővé teszik a jobb ütéseket. A pontozás felfogásához le kell játszanod pár játékot, de ez a játék egy kihívás. Ha egy gyors játékra vágysz, amely egy kevés akcióval van feldobva, akkor próbáld ki a Blast Billards 2008 játékot. Ha nem ütöd el a golyót időben, akkor az felrobban! Ez megváltoztatja az egész játékmenetet, mivel az idő lejárta előtt el kell ütnöd a golyót.

Egy igazán egyedi Flash pool játék a Robbanó Biliárd. Ha eltalálod a dinamitot, akkor vége a játéknak. Meg kell tisztítanod az asztalt. Ha ez sikerült, akkor mehetsz a következő asztalhoz. Eltudsz jutni teljesen a végére ennek a kihívó biliárd játéknak? A teljes biliárd játékoktól egészen a trükkös ütések gyakorlásáig, mindenki számára van könnyű biliárd játékunk. A játékok ebben a kategóriában könnyen felfoghatóak és bármilyen gond nélkül játszhatóak. Ingyen játszhatod az összeset, szóval nem kell félned, hogy pénzt kellesz költened egy kis online pool játékra.