Netes Játékok » Repülös Játékok » Gyüjts és repülj
8.3 / 10 - 753

Gyüjts és repülj

A cél ezekben a játékokban az, hogy összegyűjtsd a dolgokat, amíg repülsz, akár sárkánnyal játszol vagy helikopterrel. Próbáld ki az összes játékot, és válaszd ki a kedvencedet. Sok szerencsét!

Gyűjts és Repülj flash játékgyűjteményünkkel pontokat halmozhatsz fel azzal, hogy repkedsz és tárgyakat gyűjtesz. Lehetsz sárkány egy dadrabig, más játékokban repülhetsz helikopterrel vagy valami mással. Ettől függyetlenül a játék a lényeg az, hogy mit tudsz elkapni, míg a képernyőt körberepülöd. Néha szerezhetsz bónusztárgyakat, amelyek az erődet növelik, és így könnyebbé teszik a feladatot.
Ennek a kategóriának az egyik népszerűbb játéka a Dinosoars. Ebben a játékban le kell csapnod, és dinótojásokat kell szerezned. Pterodactylusként szárnyalhatsz a levegőben, miközben megpróbálod összegyűjteni az összes tojást. Minél többet szerzel, annál nagyobb pontszámot kapsz. Gondoskodnod kell róla, hogy elkerüld az ellenségeket, vagy téveszd meg őket, amikor lehet. Ez a flash Gyűjts és Repülj játék nagyon szórakoztató. A két legjobb flash játékunk ebben a kategóriában talán a Rakéta és a Mentsd Meg A Világot. Mindkettő többféleképpen izgalmas. Ha jó vagy, elérheted a csúcspontszámot. A gyakorlással egyre jobb leszel. És ne aggódj, ezek a játékok ingyenesek, így addig játszhatsz, ameddig csak akarsz anélkül, hogy egy fillért is költenél.