Netes Játékok » Kirakós Játékok » Gridlock
8.7 / 10 - 177

Gridlock

Az összes Gridlock játék nagyon laza puzzle játék. Ezeken a nehéz szinteken különböző formájú kirakókat kellesz megfelelő pozícióba raknod! Jó szórakozást!

CyadCyad
79%
Ha szereted a logikai játékokat és a fejtörőket, imádni fogod flash Gridlock játékainkat. Ebben a típusú játékban a cél megragadóan egyszerű: tolj különbözú alakú elemeket át a képernyőn, hogy megtisztítsd a pályát. Az utadban lévő akadályok és a lehető legmagasabb pontszám megszerzése teszi ezt a játékot annyira nagyszerűvé. Az összes online játékunk ingyenes, így nem kell amiatt aggódnod, hogy pént költesz azért, hogy megtaláld azt, amelyik a legjobban tetszik.
NumzNumz
79%
KnutKnut
75%
Nálunk megvan néhány a legjobb online játszható Gridlock. Talán ki szeretnéd próbálni az eredeti, klasszikus Gridlock-ot. Ha már legyőzted az összes pályát ebben, megpróbálhatod a EnDice-t vagy Cyad-ot. Mindkettő remek variácója a típus első játékának. Vagyis remek rejtvényjátékok, amelyek órákra lefoglalnak. A Mutasd az utat és Összeomló utak játékaihoz hasonlóan Gridlock inspirálta flash játékaink biztosítani fogják számodra játékadagodat, amíg van interneted. Ha elég jó vagy, megszerezheted a legmagasabb pontszámot, és te lehetsz a helyi Gridlock-bajnok.