Netes Játékok » Iskolás Játékok » Babázós Játékok
8.3 / 10 - 7281

Babázós Játékok

Mindig is szerettél volna törődni egy játékos kutyával vagy egy aranyos cicával, de az anyukád nem engedte meg, hogy legyen egy? Most már lehet egy virtuális kisállatod itt. Kínáld őket sütikkel és tanítsd meg őket új trükkökre. Anyukád nem fogja bánni, amíg sétáltatni fogod a virtuális kutyádat.

Nevelő és szórakoztató megtanulni, hogyan gondoskodjunk háziállatokról vagy babákról. A virtuális háziállatokról való gondoskodáson alapuló flash játékainkkal gondoskodhatsz egy aranyos kiskutyáról, imádnivaló kiscicáról vagy akár segíthetsz egy babákkal teli bölcsődében. A virtuális háziállat játékokban interaktívan kell részt venned: kényeztetheted őket és szó szerinte gondoskodsz róluk, hogy életben maradjanak. Ezek közül a játékok közül sokban trükkökre is megtaníthatod virtuális kedvencedet.
Néhány ezek közül a flash Gondoskodó játékok közül sok időt és figyelmet igényel, de nagyszerű néhány ember számára. Ha körülnézel, látni fogod, hogy nálunk a kategória mindenféle típusa megtalálható ennek a játéknak, igazán mindenki talál magának valót. Nem számít, milyen típusú játékos vagy, időnként valami másra vágysz. És lehet, hogy egy virtuális kedvenc az, amire szükséged van, még ha nem is tudod. Kedvenc Gondoskodó flash játékaink között van a Grow Nano 3 és a Anya Kihívás. Bármelyiket is játszod, rájössz, hogy minél több időt töltesz a játékkal, annál jobban reagál kedvenced. Egy virtuális kutya sétáltatása és etetése talán nem hangzik szórakoztatónak ugyan, de lehet, hogy meg leszel lepve, ha egyszer elkezded a játékot, és nekilátsz gondoskodni kedvencedről, még akkor is, ha az csak virtuális.
MagMag
72%