Netes Játékok » Sport Játékok » Golf Játékok
8.7 / 10 - 280

Golf Játékok

Légy a következő Tiger Woods ezekben a szórakoztató játékokban! Maradj nyugodt és koncentrálj az ellenfeleid megverésére. Minden játék különböző stílusa segíteni fog abban, hogy órákig szórakozz. Bármelyik játékot is választod, mind egy lyukban vannak!

Előre! Ki tudod kerülni a homokcsapdákat? A realisztikus szimulációtól az őrült rajzfilmekig flash Golf játékainkat online játszhatod ingyenesen. Meg tudod szerezni a legmagasabb pontszámot és fel tudsz jutni az egyik játék toplistájára? Az egyetlen mód, hogy kitaláld, ha elkezdesz játszani, és meglátod, képes vagy-e olyan golfbajnokká válni, mint Tiger Woods.
Ha egyszerű golfjátékra vágysz, ki kell próbálnod a Golf Jam-et. Minden körben más és más kihívásokkal szembesülsz. Az egérrel irányítod a lendítést, hogy megüsd a labdát. Ez nem a legprecízebb flash golfjáték, de mégis sokakat szórakoztat, még komoly golfozókat is, akiknek szükségük van egy adagra kedvenc sportjukból. Legjobb online flash golfjátékaink közül kettő a Turbo Golf és a Midi Golf. Akár precízebb golfszimulációra vágysz, akár csak valami golfhoz kapcsolódó játékra, ami szórakoztat, és múlatja az időt, van számodra valamink ebben a kategóriában. Nézz körül, és ne félj addig próbálgatni a játékokat, míg nem találod meg azt, amelyik tetszik. Beletalálsz egy ütésből a lyukba, vagy képes vagy egy madárkára?