Netes Játékok » Kaland Játékok » Garfield
8.1 / 10 - 4961

Garfield

Garfieldnek legviccesebb macskának kell lennie a világon. Hány macskát ismersz amelyik utálja a hétfőt és amelyik ennyire szereti a lasagnet. Itt felöltöztetheted Garfieldet, játszhatsz Garfield pongot vagy segíthetsz neki elkapni a szeretett lasagneját. Jó szórakozást ezekkel a laza macska játékokkal!

Ismersz olyan macskát, amelyik szereti a lasagnát és a szundikálást? Ha a narancsságra macska rajongója vagy, imádni fogod kollekciónk flash Garfield játékait. A legjobb az bennük, hogy ingyenesen játszahatod őket online. Nem kell kiperkálnod egy csomó pénzt, hogy a kövér macska elképzelt kalandjait élvezd. És ne aggódj, láthatsz néhány más karaktert is a híres képregényből és rajzfilmből egyaránt.

A Garfield Öltöztetés-ben fel kell öltöztetned Garfieldot úgy, ahogy akarod. Képzelheted, hogy ez nagyon vicces lehet. Ha egy kicsit mást szeretnél, próbáld ki a Garfield 2-t, amely egy kicsit több kalandot és más jétékmenetet kínál. Végül, szerintünk kedvelheted a Garfield Étel Örjöngés-t is, ami egy ételes játék. Tudod, mennyire szeret Garfield enni! Bármelyiket is játszod a sok Garfield flash játék közül, szerintünk biztosan jól fogsz szórakozni. Semmi sem hasonlítható ahhoz, hogy a híres narancssárga macska bőrébe bújhatsz. A sok különböző játékmóddal mindenki számára kínálunk valamit. Bár néhány inkább fiatalabb játákosok számára készült, az emberek életkorra való tekintet nélkül imádják ezt a macskát. Szerintünk újra és újra bele fogsz szeretni, amikor játszol.