Netes Játékok » Sport Játékok » Gördeszka
8.3 / 10 - 35776

Gördeszka

Mindig a következő Tony Hawk szerettél volna lenni ? Most már lehetsz! Játssz ezekkel a játékokkal, hogy gyakorolhasd a gördeszka trükkjeidet! Próbálj ki egy Olliet, landolj egy eggplantet, vagy csinálj egy 360 kick flipet. Tiszta olyan, mint az igazi, csak sokkal biztonságosabb!

Amikor online játszható Flash gördeszka játékokra kerül a sor, akkor garantáltan tudunk valamit nyújtani mindenki számára. Ha akció játékos vagy, vagy valaki aki szereti a kirakókat, vagy... nem baj, mindenki számára van valami. Bármelyik nagyszerű videojátékot ingyen játszhatod az oldalunkon. Az egyik legjobb gördeszkás játékunk a Skate Challange. Ez a játék maximális mértékű kihívást jelent, ahogy a játék neve is sugallja. Ha képes vagy trükköket csinálni, akkor magas pontszámot is elérhetsz, de szükséged lesz egy kis gyakorlásra mielőtt megszokod a játék irányítását.
Ha egy kicsit másra vágysz, akkor próbáld ki a Sewer Skater, amely egy oldalról nézős gördeszka adventúra. Megvan az ügyességed ahhoz, hogy eljuss a végső szintre? Ezt csak úgy derítheted ki, ha leülsz és játszol. Készülj fel arra, hogy a legjobb pontszám elérése előtt egy darabig a számítógép előtt fogsz ülni! Mindenfajta online játszható gördeszkás flash játékunk van. Nem számít, hogy mennyire vagy ügyes, biztosan találunk valamit a számodra ebben a kategóriában. Minden játékos számára van játékunk a gördeszkás platform játékoktól a tiszta versenyzésen át egészen a mutatványos és trükkös játékokig.